Pieter Osinga

pieterosinga

In oktober 1999 ben ik gestart als ZZP-er in de bouw. Mijn bedrijf is gevestigd in Koufurderrige, Friesland, maar ook buiten onze provincie ben ik actief. Het is ondertussen een allround bouwbedrijf welke zich bezighoudt met alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het realiseren van steigers en vlonders. Voor 1999 was ik namenlijk werkzaam in de weg en waterbouw en deze interesse voor dit bijzondere vak is altijd gebleven. Al meerdere gezinnen genieten van een mooie vlonder gemaakt door Osinga Onderhoud & Timmerwerken.

 

Het leveren van vakmanschap en het onderhouden van open en eerlijk contact met de klanten staat voorop bij Osinga Onderhoud & Timmerwerken.

Klanten

Sinds het begin is er een trouwe particuliere klantenkring, waarbij door de loop der jaren alle klussen rondom het huis keer op keer door mij uitgevoerd worden. Deze klanten hebben het woord goed verspreid en zo is de groep particuliere klanten steeds groter geworden.

Tevens zijn er de incidentele projecten die over het algemeen wat grootschaliger zijn, zowel particulier als zakelijk. Indien nodig roep ik dan hulp in van andere vakmensen om samen te werken aan het project, dit versnelt vaak het proces waardoor de kosten laag blijven en de kwaliteit behouden. Voordeel hierbij is dat u slechts 1 contactpersoon heeft en dat u verzekert bent van de goede mensen in hun vakgebied.

Daarnaast wordt ik af en toe ingehuurd door grotere aannemersbedrijven uit de regio van Sneek, wanneer zij voor een grote klus extra vakmensen nodig hebben of wanneer ze zelf niemand hebben die vlonders of steigers kan maken.

Laat een reactie achter

Neem contact op

Pieter Osinga
06 29 05 65 98
0514 59 15 37

pieter@osingatimmerwerken.nl

Nummer 7
8529 MJ Koufurderrige

KvK 01086285